Jetstream of zwemspa

Jetstream zorgen voor de juiste tegenstroom. Het worden ook soms zwemspa's genoemd.

Wat is een jetstream zwembad

Een jetstream zwembad wordt voorzien van de benodigde jets in de wand van het zwembad. Zo creëer je een tegenstroom in het zwembadwater. Dit soort zwembad is ideaal voor mensen die graag zwemmen, revalidatie nodig hebben maar niet de mogelijkheid / plaats hebben om een zeer groot zwembad te plaatsen. Een jetstream is zeer goed voor de conditie en voor de uithouding.

Tegenstroom zwemmen

In een tegenstroom zwembad kan je gewoon tegen de stroom in blijven zwemmen. Het is zeer belangrijk dat de jetstreams op de juiste plaats staan en dat er voldoende zijn. Bij een slechte plaatsing, kan de gebruiker van het zwembad de neiging hebben om tijdens het zwemmen zijdelings af te wijken, ook ontstaat er turbulentie op het wateroppervlak wat de zwemervaring negatief kan beïnvloeden.

Jetstreams kan je zowel in een nieuw als in een bestaand zwembad integreren. Er bestaan speciale jets die je kan plaatsen over de rand van een opzetzwembad. Er kan ook een loopband op de bodem van het zwembad geïntegreerdworden.

Voordelen van een zwemspa

  • + tegenstroom om te blijven zwemmen
  • + ideaal voor de conditie
  • + masserende werking
  • + snellere reiniging oppervlaktewater
  • - zijdelings afwijken tijdens het zwemmen
  • - kan na tijd niet meer uitdagend genoeg zijn

Prijs zwemspa

Wens je de prijzen van een zwemspa te vergelijken? Vraag hier een gratis offerte aan bij verschillende leveranciers en fabrikanten van jetstream zwembaden.

Offerte zwembad aanleggen