Zwembad waterval

Een zwembad waterval, straalpijp, fontein, sproeier... ze maken het zwemmen aangenamer en zorgen voor extra sfeer in en rondom het zwembad.

Vitaliteit in het water

Het zwembad kan je uitbreiden om een waterval of vloedgolfdouche. De waterval zorgt voor meer zwemplezier en vitaliteit in het water.

Dergelijke watervallen worden gemaakt uit hoogwaardig RVS staal en zijn uiterst bestendig tegen roest. Deze watervallen worden vooral geplaatst aan de rand van luxezwembaden en bouwkundige zwembaden in beton of kunststof.

Er bestaan ook zeer decoratieve watervallen die ook gebruikt worden bij luxezwembaden. Anderzijds zijn er de goedkopere PVC watervallen voor opzetzwembaden.

Mond met led verlichting

Optioneel kan je de RVS waterval laten uitrusten met een mond met led verluchting. Deze geeft 's avonds het zwembad een prachtige verlichting.

Bovendien kan je zelf de kleuren kiezen dankzij een afstandsbediening. Ze kan dienst doen als vijverwaterval en als zwembadwaterval.

Het water wordt dankzij een vijverpomp naar boven gestuwd.

Er bestaan ook goedkope watervallen/sproeiers voor opzetzwembaden. De waterval wordt op het metalen buizenframe gemonteerd en vervolgens aan de pomp aangesloten. Ook deze sproeiers zijn voorzien van een led-verlichting.

 

Een RVS waterval kost tussen €500 - €800. De duurdere modellen zijn voorzien van led-verlichting. Een PVC waterval voor opzetzwembaden kost +/- €30.

Offerte zwembad aanleggen