Pleister zwembaden of Mortex zwembaden

Een verfbepleistering en een decoratieve mortel kan gebruikt worden om een zwembad waterdicht te maken.

Verfbepleistering 

De kuip van een zwembad waterdicht maken kan ook dankzij een waterdichte coating of verfbepleistering. De pleister wordt manueel aangebracht op binnenbekleding van de zwembaden (wand en vloerplaat).

Meestal is deze geschikt om te gebruiken op een betonnen ondergrond of een stevige ondergrond waarop een bekuiping werd geplaatst.

Mortex voor zwembaden

Wie op zoek is naar een decoratieve afwerking van zijn zwembad kan misschien zijn gading vinden bij Mortex. Prachtige zandkleuren, mineraal blauw, olijfgroen, cuberdon paars, ... een Mortex zwembad wordt één met de natuur. Mortex kan het uitzicht van de Marokkaanse sierpleister evenaren, evenals het uitzicht van effen beton ( betonlook ).

Mortex is een minerale micro-mortel, geschikt om te plaatsen als waterdichte afwerkingslaag om een kuip waterdicht te maken. Mortex is te verkrijgen in tal van verschillende kleuren en effecten en is een decoratieve afwerkingslaag. De decoratieve mortel wordt met een laagdikte van 3mm aangebracht en is zeer slijtvast en flexibel. Mortex kan ook gebruikt worden bij zwembadrenovatie om zwembadwanden en vloerplaat terug te herstellen.

Momenteel wordt het zeer veel toegepast op vloeren, muren en meubels.

Voordelen van Mortex

  • zeer hard en sterk
  • grote ondoordringbaarheid ( waterdichtheid )
  • grote hechting
  • grote flexibiliteit ( minder kans op scheuren en spleten )
  • is te verkrijgen in meer dan 60 kleuren

Offerte zwembad aanleggen