Container zwembaden

Masterline containerzwembad

Als alternatief voor dure klassieke zwembaden is de plaatsing van een zeecontainer zwembad een goed alternatief. We sommen even de voordelen op.

Voordeel container zwembad

  • Geniet van de kwaliteit van een klassiek zwembad;
  • Veel goedkoper in plaatsing, wel tot 50% tot een bouwkundig zwembad;
  • Snelle plaatsing, in 1 dag;
  • Zwembad zonder bouwvergunning mogelijk;
  • Het containerzwembad kan makkelijk verhuisd worden;
  • Je kan de aankoop inbrengen in jouw hypothecaire lening

Afmetingen en plaatsing

Containerzwembad MasterlineHet containerzwembad kan zowel ondergronds als bovengronds geplaatst worden, of een combinatie ervan. Container zwembaden zijn in volgende afmetingen verkrijgbaar: 300cm x 900cm en 600cm x 900cm en een diepte van +/- 120cm. De plaatsing van een zwembadcontainer kan in één dag voltooid worden. Laat je het half of volledig ingraven, dan dient er eerst een verharding voorzien te worden.

Zwembad zonder vergunning plaatsen

Het grote voordeel van dit soort zwembaden is dat je GEEN vergunning nodig hebt.

Materialen

Het préfabzwembad bestaat uit gerecycleerde stalen container, die behandeld is tegen roestvorming en deze vorm de basis voor de gelaste polypropyleen-kuip die in een kant-en-klare zeecontainer geplaatst wordt waardoor het geheel zeer vormvast is.

Opties

Als optie kan je bij een bovengronds containerbad een plexiwand in de zijkant laten plaatsen. Zo zie je de mensen die aan het zwemmen zijn onder water. Je kan de zijkanten van het zwembad laten afwerken in tropisch hardhout of in een kunststof bekleding.

Kant-en-klaar opzetzwembad

Prijs containerzwembad

De prijs van het zwembad situeert zich ergens tussen de houten opzet zwembaden en de polyester zwembaden in één kuip. Het is een goedkoper alternatief dan de traditionele betonnen of bouwkundige zwembaden. Je kan reeds een container zwembad laten plaatsen vanaf €20.000. Optioneel kan je kiezen voor een houten terras, rolluik, tegenstroom, poolhouse enz...

Offerte container zwembad